ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Για παραγγελίες άνω των 39€ και έως 2 κιλά
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ Για παραδόσεις εντός της Λαμίας & της Λιβαδειάς
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22310-39322 Ωράριο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 09:00 - 15:00

Δίπλα σας και με τα φυσικά μας καταστήματα σε Λαμία.Λιβαδειά.Μακρακώμη.

Τα βιβλιοχαρτοπωλεία SOFIANOS PEN&PAPER, δραστηριοποιούνται στο χώρο της λιανικής και χονδρικής πώλησης, χαρτικών ειδών, βιβλίων, εκπαιδευτικών παιχνιδιών και αναλώσιμων Η/Υ, τα τελευταία 25 χρόνια.


Οι Αρχές μας

Με αίσθημα ευθύνης και σεβασμού, αναζητούμε καθημερινά τις καλύτερες και πιο ενημερωμένες λύσεις για τις προσδοκίες των πελατών μας.

Με επαγγελματική ηθική, ειλικρίνεια και διαφάνεια απέναντι στο προσωπικό, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, έχουμε διασφαλίσει σχέσεις αξιοπιστίας, με στόχο πάντα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Οι Στόχοι μας

Καθημερινά αναζητούμε νέες ιδέες και τρόπους εξέλιξης, ενημερώνοντας και καταρτίζοντας διαρκώς το προσωπικό μας, ενθαρρύνοντας την υλοποίηση κάθε νέας και ουσιαστικής καινοτομίας.

Στόχος μας, η βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουμε στους καταναλωτές, διατηρώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που διαθέτουμε στην αγορά, τη συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα, την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό της ποικιλίας μας, την άμεση διαθεσιμότητα σε όλα τα είδη μας, τις καλύτερες τιμές της αγοράς, την επέκταση της διανομής και την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών μας.